söndag 4 september 2011

HOS KUSTMARKEN

Saldos syster Samba.


Kontakt.

SMILE! ;D


Saldos charmiga halvbror (tror jag...xD). 

Bror till Saldo! Ossy (?), eller "Snobben".

Charmtroll!

Titta vad vi fick! Nu kommer antagligen inte folk komma fram och börja klappa hej vilt. Ska inviga den med Cissi på fredag i stan! Ska bli skoj, saknar henne något enormt.


Bjuder ^^

Saldos bror, som redan var inne i hundstallet. Ser ni hur mycket han liknar Saldo? (stängsel m.m. i vägen..., lite svårt att se.)

Hundstallet.





Det var underbart roligt!
Först skulle alla hundarna stå på rad, och efter det skulle var och en gå förbi med sin hund, och alla hundarna skulle vara lugna och ha fokus på sina fodervärdar. Saldo hade fokus på mig hela tiden, min prins <3
Sedan fick vi även en kedja till Saldo, som tyvärr var lite för stor, men som ska bytas ut mot en mindre tills han växer i denna.
Sedan var det fika, och efter det fick man fråga alla sina frågor osv. Vi fick även västar till hundarna, som jag tog ett kort på. Ni kan se det bland bilderna här.
De som ville fick följa med ner till hundstallet och kika, och naturligtvis ville vi det! Saldos bror Spader bodde tydligen där nu, pga. hans fodervärdar var bortresta. Han liknar Saldo på pricken!

Har fler bilder att redigera, men är helt SLUT! ^^

Inga kommentarer: